SAMMENSÆT DEN HELT RIGTIGE LEDELSE, NU

print
SAMMENSÆT DEN HELT RIGTIGE LEDELSE, NU

Vi bevarer fokus på jeres behov og leverer et unikt produkt, der skaber succesfulde relationer til virksomheder med et særligt behov. Et produkt, der skræddersyes til de formulerede behov, når de mest talentfulde profiler skal identificeres, vurderes og kvalificeres til nøglestillinger.

Vores forløb indeholder 5 GRUNDFASER, som kan kombineres alt efter behov:

1. IDENTIFICERING & STRATEGISK RESEARCH - en grundig 360 graders analyse fra start, der sikrer den rette løsning til virksomhedens ledelsesmæssige udfordringer. Når prospektet er endeligt godkendt, indledes en omfattende research af kandidatmarkedet.

2. VURDERING AF TOPKANDIDATERNE - med flere personlige udviklende samtaleforløb og med anvendelse af markedets mest avancerede persontestværktøjer til at kortlægge kandidaternes personlige og professionelle profil. Man bliver bekræftet i egne styrker og udviklingsområder.

 

"Claus er eminent til at udfordre på de rigtige områder."

(Leder kandidat)

 

3. PRÆSENTATION AF KANDIDATER – de indledende kandidatprofiler matches med din virksomheds formulerede behov, hvilket resulterer i en omfattende kandidatrapportering, der altid sikrer det bedste grundlag for dit møde med den eller de rette kandidat(er).

 

"De tiltrækker de helt rigtige ledere til vores virksomhed, som vi ikke selv kan tiltrække."

(CEO i stor dansk virksomhed)

 

4. KVALIFICERING AF TOPKANDIDATERNE - et skræddersyet forløb, der sikrer den endelige vurdering og kvalificering af den udvalgte kandidat til stillingen. Dette kvalificeringsforløb kan også omfatte et mere grundlæggende selvudviklingsforløb, hvor kandidaten styrker sin personlige mission og får støtte til at udarbejde en strategisk handlings- og strategiplan.

5. IMPLEMENTERING, MED EN OPTIMAL START I VIRKSOMHEDEN - et struktureret, strategisk og understøttende mentor- og lederudviklingsforløb for nyansatte ledere i virksomheden. 

 

JERES KONKRETE UDBYTTE ER, AT...

- Vi øger virksomhedernes selvværd og rekrutteringsstyrke og leverer den mest kvalificerede kandidat til opgaven – og virksomhedskulturen. Via den nære dialog, vores professionelle indsigt og kompetencer, sikrer vi at både kunde og kandidat får belyst alle stillingens væsentlige forhold spejlet op imod virksomhedens udfordringer og de strategiske mål samt forventninger, som der er tilstede. Dette sikrer også, at den endeligt udvalgte kandidat vil passe ind i såvel kulturen af virksomheden, som i samarbejdet med vigtige nøglepersoner.

- Vi leverer den rette vurdering af lederteamet også når det gælder om at identificere og vurdere andre af virksomhedens ledere med henblik på et fremtidigt generationsskifte. Her tilbyder vi vores kunder en grundig vurdering af såvel leder som teamet. Ud fra denne vurdering dannes der et solidt og præcist grundlag for et videre og udviklende forløb i tæt samarbejde med Green Andersen erhvervspsykologer. Indimellem kan et sådan forløb også omfatte en vurdering af andre ledere i virksomheden i forhold til deres executive potentiale for fremtidig organisering. Eller få klarlagt lederlandskabets mangler med henblik på at rekruttere udefrakommende ledelsestalent til virksomheden. Mulighederne er mange - begrænsningerne er få.

- Vi understøtter jeres nyansatte ledere med en sikker start i virksomheden. Her tilbyder vi et længerevarende forløb igennem de første 100 dage i den nye lederstilling og for manges vedkommende i længere tid, efter behov. Med dette selvvurderingsforløb udarbejder lederen sin personlige mission efterfulgt af en strategisk handlingsplan. I tillæg til dette tilbyder vi lederen og virksomheden et mentorforløb, hvor vi understøtter begge parter med at få indfriet de strategiske forventninger, som forinden opstilles. Det er hvad vi kalder for den gode start på et nyt lederskab.

- Vi garanterer en succesfuld start hvor vores mål er ikke alene at lykkes med at finde den bedst egnede kandidat. Vi står også på mål for de ydelser vi leverer. Vi vil gøre en forskel i relationen til vores kunder. En forskel, der skaber værdi og en endnu højere bevidsthed for alle parter i et succesfuldt samarbejde. Et samarbejde, hvor udvikling er i allerhøjeste fokus. Et fælles fokus.

 

"Jeg tror på, at de har fat i nogle af fremtidens løsninger omkring rekruttering og udvikling af ledere."

(Direktør i stor danskejet virksomhed)

 

HVAD KAN VI TILBYDE AF LØSNINGER FOR JERES VIRKSOMHED?

For os så starter det gode samarbejde altid med en personlig udviklende dialog. Det er her, vi er behjælpelige med at vurdere det konkrete behov, reflektere og præsentere den rigtige- og værdiskabende løsning for vores kunder.

Vi står på mål for at skabe en værdifuld relation, hver gang.

For uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Claus Lunde direkte på telefon +45 4043 8500 eller skrive fortroligt til cl@green-andersen.dk.

Eller læse mere omkring hvilke brancher som vi fokuserer på og hvordan vi løser vores opgaver her http://www.green-andersen.dk/da/Saadan_finder_vi_de_bedste_talenter

Du kan også læse mere om vores udvidelse af partnerkredsen her http://www.green-andersen.dk/da/nyheder/green-andersen-styrker-forretningen-indenfor-executive-search-og-udvider-partnerkredsen