Executive Search

print
Executive Search

Hos Green Andersen Search finder vi de bedste kandidater og vi giver ikke op.

Vi leverer et skræddersyet produkt til den enkelte virksomheds behov.

Diskretion, fortrolighed, ordentlighed og en god dosis ukuelighed er beskrivende for vores adfærd og vigtige ingredienser til den succes, som vi skaber i det tillidsfulde og nære samarbejde med vores kunder og kandidater.

Virksomhedens strategi og kultur er i centrum for de ydelser, som vi leverer. Vi er altid optaget af at kunne gøre en udviklingsmæssig forskel for vores kunder. Vi betragter ethvert samarbejde som en relation. Også når det handler om at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til ledelses- eller specialiststillinger. Vi finder dem, der kan matche virksomhedens behov for at kunne eksekvere deres strategier.

Vi bruger utraditionelle fremgangsmåder, når opgaverne skal løses. De etablerede jobdatabaser på nettet, lader vi andre om at søge i. Når vi løser opgaver er vi grundige og baserer vores research på databaserede og dybdegående journalistiske metoder. Vi har et tæt samarbejde med seks forskellige researchere med en bred nordisk- forretningsviden og stor brancheerfaring.

Hertil bruger vi et personlighedstest system, som er mere avanceret end de fleste på markedet. Vi vurderer kandidaterne i tæt samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte erhvervspsykologer. Det leder os frem til de mest egnede kandidater, som vi bringer tæt på vores kunder.

Vores overordnede kompetence og indsigtsområde er executive search omfattet af team og individuel vurdering samt kvalificering af kandidater til ledelsesstillinger. 

Et af vores erfarne executive search special- og vidensområder er indenfor sundhed (healthcare & life science). Her har vi opbygget en stor praktisk viden indenfor de lægemedicinske specialer og særligt forskningsområdet. I tillæg til dette leverer vi vores ydelser indenfor områder som informationsteknologi, finans, it og virksomheder som digitalt transformerer deres forretning.

Hos os får du en værdifuld relation, hver gang.

I følgende link kan man få adgang til GREEN ANDERSEN SEARCH PRODUKTBLAD VERSION 2.0 med klare bud på løsninger: