ØNSKER DU AT VÆRE DET STÆRKESTE BRAND PÅ DIT MARKED?

GA Executive Search udvider nok engang kredsen af partnere og går til markedet med et nyt produkt.

Hos Green Andersen, som vi udspringer fra og fortsat er en del af, har man altid skabt en personlig og professionel udvikling ud fra idéen om, at døren til forandring åbnes indefra. Det er en del af vores DNA sammen med de værdier og principper, som vi efterlever i alt, hvad vi gør. Den proces kan vi nu også tilbyde vores kunder, særligt i forhold til at øge virksomhedens og/ eller afdelingens tiltrækningskraft på executive ledelse.

Erfaring baseret på evig nysgerrighed - Peter Munch har i mere end 25 år arbejdet med at kortlægge, beskrive og implementere værdisæt for virksomheder i både ind- og udland. Det være sig på både virksomheds- og produkt-brand niveau, hvor han har bidraget med at afdække den reelle værdiskabelse hos alle interessenter til brug for forretningsudvikling og markedsføring.

Fusion af værdier - Denne unikke indsigt i at fusionere og matche eksisterende værdisæt - kombineret med vores viden om hvad der driver ledere i markedet på såvel det ubevidste som uformelle plan - skaber værdi for mange virksomheder. Dette gælder i særdeleshed, når vi skal definere og kommunikere mødestedet imellem virksomhedens behov og den tiltrædende leders personlige bevæggrunde for at skifte arbejdsliv.

Det er mennesker, som leder mennesker - Uanset om virksomheden har behov for at revitalisere et gammelt værdisæt, definere nye værdier eller matche værdier med en fusionerende virksomhed eller leder, ligger der en stor opgave i at tilsikre at disse værdier omformes til ledelsesmæssige principper, som alle efterlever i hverdagen.

Sammen står vi stærkest - Når alle arbejder i den samme retning, opstår der en stærk følelse blandt alle medarbejdere. Når det ovenikøbet er den rigtige retning, som giver mening for alle, kan det mærkes helt ud i sidste instans hos såvel kunder som samarbejdspartnere. Det er her, man som team og virksomhed opnår de helt ekstraordinære resultater.

Vi står på mål for at skabe en værdifuld brandposition, hver gang, også for dig.

Nye klæder - Alt dette er du velkommen til at læse mere om i vores nye, visuelle univers her http://www.ga-es.dk

God fornøjelse...

Med venlig hilsen,

Claus Lunde & Peter Munch