Executive Search i Green Andersen regi

Det er med stolthed og glæde, at vi lancerer vores nye forretningsben, GA Executive Search.

Vi går til markedet med et unikt produkt, der skaber værdifulde relationer til de virksomheder, der har et særligt behov. Her skræddersyer vi unikke ydelser til den enkeltes virksomheds behov, når de mest talentfulde profiler skal identificeres, vurderes og kvalificeres til nøglestillinger. Vi skaber personlig- og professionel udvikling ud fra ideen om, at døren til forandring åbnes indefra. GA Executive Search har nøglen til at finde dem, der kan skabe den efterspurgte udvikling.

I Green Andersen sætter vi virksomhedens mål og strategi i centrum for de ydelser, vi leverer. Vi er altid optaget af at kunne gøre en udviklingsmæssig forskel for vores kunder. Vi betragter ethvert samarbejde som en relation. Også når det handler om at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til ledelses- eller specialiststillinger. Vi finder den, der kan matche virksomhedens behov for at eksekvere deres strategier.

Med lanceringen af GA Executive Search er det også med stolthed og glæde, at Claus Lunde vil indgå som Partner og leder. Claus har mange års erfaring med strategisk topledelse og journalistik fra kommunikationsbranchen. De seneste år har han opnået flotte resultater som konsulent inden for executive search. Claus rummer en stor erfaring med virksomheder under forandring, hvor ny udvikling og de rette profiler er midlet til at nå de strategiske mål. Claus er særlig optaget af mennesker i udvikling og forandring. Han har gennemført mange coaching- og mentorforløb. Desuden besidder han en stor indsigt i alle faserne af en problemløsningsstrategi og i hvordan man opnår succes i et forandringsmiljø. Det er også her, at han, siden 2014 som konsulent indenfor executive search, har skabt stor succes som forretningsmæssigt bindeled mellem kunden og kandidatmarkedet, hvor Claus har et stort netværk. Personligt er Claus innovativ i forhold til at finde de rigtige løsninger, ukuelig med at ville lykkes og finde frem til de mest egnede kandidater. Desuden har han en sund kritisk sans, når det handler om at vurdere og kvalificere den enkelte.