GA Executive Search klar til version 2.0 - og der er mere på vej

GA EXECUTIVE SEARCH KLAR TIL VERSION 2.0 - og der er mere på vej...

Kære gode kunder, samarbejdsrelationer og potentielle nye kunder,

For snart 1 år siden lancerede vi GA Executive Search. Vi gik til markedet med et anderledes udgangspunkt. Vi troede på, at der var et behov for en anden tilgang til executive search end man hidtil havde set.

Og vi er kommet mere end godt fra start og har haft lynende travlt. I den anledning vil vi gerne takke for vores kunders tillid og gode samarbejde ind til nu.

På den korte tid har vi fundet utallige højt kvalificerede- og specialiserede ledere, sammensat teams af ledere på tværs af fagområder og har fundet kvalificerede kandidater, også til geografisk mindre attraktive områder. Opgaver, der umiddelbart syntes komplet umulige. Det er vi nemlig særligt kompetente til.

Disse resultater er vi selvfølgelig meget stolte af, men vi har også en ambition om at blive endnu bedre.

JERES FEEDBACK SKABER VÆRDI FOR VORES UDVIKLING - Med tætte kunderelationer har vi skabt konkrete og målbare resultater. Vi har erfaret hvor mange forskellige behov der kan være for individuelle ydelser inden for vores specialistområde, executive search. Virksomhedernes behov går ofte i retning af, at der er efterspørgsel på hjælp til at supplere- eller understøtte virksomhedens interne arbejdsprocesser. Vi har ønsket at gøre handling af disse tilbagemeldinger for at møde markedet endnu mere professionelt.

KLARE LØSNINGER TIL JERES INDIVIDUELLE BEHOV - På baggrund af vores erfaringer- og jeres tilbagemeldinger er vi nu blevet endnu mere præcise på hvilke pakker, som der efterspørges. Derfor har vi nu forfinet vores processer og gjort det mere tydeligt, hvad vi tilbyder ud fra et givent behov. I vores netop offentliggjorte produktblad vil du kunne læse om vores løsninger samt værdier til nye kunder. Vi har også udarbejdet en projektplan, hvor man kan danne sig et overblik over processerne. 

OG DER ER MERE PÅ VEJ... - For nyligt igangsatte vi en grundig analyse for at udvikle os yderligere. Her har vi indhentet værdifulde input fra kunder og relationer. I analysen har vi også testet nye produkter, som fortsat er i den præmature analysefase. Vi kan dog løfte sløret og fortælle, at det bliver flere udviklingsforløb baseret på metoder og teorier, som er gennemprøvet gennem flere års arbejde. Men sammensætningen bliver ny- og mere tidssvarende i forhold til ledernes mange jobskift- og virksomhedernes behov for at fastholde nøglemedarbejdere.

-Dette vender vi snart tilbage med - og vi glæder os.

GA EXECUTIVE SEARCH KLAR TIL VERSION 2.0 - Tak, til vores kunder- og relationer. Vi skaber kun værdi for jer, når vi opfylder jeres behov i virksomheden. Vores ambition er ikke alene at give jer det, som I beder om, men også dét, som I har behov for. Derfor udfordrer vi altid med gode strategiske input og udviklende løsninger, som man muligvis ikke kan læse sig til i vores materiale.

På baggrund af dette forløb er vi nu klar til at lancere en række nye produkter under arbejdstitlen, GA EXECUTIVE SEARCH 2.0.

 

Vi har valgt at formidle disse under overskriften:

"jeres behov, en værdifuld relation, hver gang"

 

Vi håber, at I vil tage godt imod denne relancering.

På vores hjemmeside, under fanebladet executive search, kan du læse mere omkring vores ydelser.

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at få adgang til vores netop lancerede produktblad 2.0, så er du meget velkommen til at skrive til Ledende Partner, Claus Lunde, på cl@green-andersen.dk.

 

Med venlig hilsen, 

Green Andersen