GREEN ANDERSEN STYRKER FORRETNINGEN INDENFOR EXECUTIVE SEARCH OG UDVIDER PARTNERKREDSEN

GREEN ANDERSEN STYRKER FORRETNINGEN INDENFOR EXECUTIVE SEARCH OG UDVIDER PARTNERKREDSEN

Hos GA Executive Search brænder vi for at skabe værdifulde relationer. På knap to år er det lykkedes os at få skabt en forretning med et stærkt og solidt fundament. Derfor falder det også naturligt i forlængelsen af denne vækststrategi at optage endnu en partner.

 

Jacob Gylling Mahler skifter fra årsskiftet til GA Executive Search.

 

Efter flere år i konsulentbranchen indenfor området har Jacob skabt solide resultater. Her har han høstet en del erfaring indenfor områder som jura, økonomi, finans, it, ingeniører og energi.

 

Fra tidligere ansættelse har Jacobs styrke været som betroet sparringspartner for direktion og ledelse. I rollen som HR Partner i større danskejet virksomhed var Jacob engageret i juridiske spørgsmål, organisationsudvikling og rekruttering, ikke mindst.

 

Jacob er uddannet Cand. Jur. fra Københavns Universitet og bærer en HD i Organisation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

 

Denne bredde af viden og indsigt er en værdifuld kombination og match med den øvrige del af GA Executive Search forretning. Samtidig besidder Jacob nogle værdifulde personlige og faglige egenskaber, hvor man aldrig betvivler hans store ihærdighed og engagement.

 

En stor velkomst til Jacob samt et Godt Nytår til alle værdifulde relationer i netværket.