Vi leverer, en værdifuld relation, hver gang

print
Vi leverer, en værdifuld relation, hver gang

Hos Green Andersen Executive Search finder vi de bedste kandidater og vi giver ikke op. Vi leverer et skræddersyet produkt til den enkelte virksomheds behov.

Diskretion, fortrolighed, ordentlighed og en god dosis ukuelighed er beskrivende for vores adfærd og vigtige ingredienser til den succes, som vi skaber i det tillidsfulde og nære samarbejde med vores kunder og kandidater.

Virksomhedens strategi og kultur er i centrum for de ydelser, som vi leverer. Vi er altid optaget af at kunne gøre en udviklingsmæssig forskel for vores kunder. Vi betragter ethvert samarbejde som en relation. Også når det handler om at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til ledelses- eller specialiststillinger. Vi finder dem, der kan matche virksomhedens behov for at kunne eksekvere deres strategier.

Vi bruger utraditionelle fremgangsmåder, når opgaverne skal løses. De etablerede jobdatabaser på nettet, lader vi andre om at søge i. Når vi løser opgaver er vi grundige og baserer vores research på dybdegående strategiske analyse metoder. Vi har et tæt samarbejde med seks forskellige researchere med en bred nordisk- forretningsviden og stor brancheerfaring.

Hertil bruger vi et personlighedstest system, som er mere avanceret og komplekst end de fleste på markedet. Vi vurderer altid kandidaterne ud fra flere perspektiver i forhold til konteksten af stillingen herunder ansvaret og den konkrete udviklingsopgave. Disse perspektiver er specifikt i forhold til lederens personlige udviklings- og problemløsningsstrategi, personlige styrker og ressourcer, udviklingstemaer samt indtil flere forskellige lederroller. I forhold til ledende salgsprofiler er der ligeledes indtil flere forskellige perspektiver i kombination. Det leder os frem til de mest egnede kandidater, som vi bringer tæt på vores kunder.

"Vores overordnede kompetence- og indsigtsområde er executive search omfattet af individuel og team vurdering samt kvalificering af kandidater til ledende stillinger" 

Et af vores erfarne executive search special- og vidensområder er indenfor sundhed (healthcare & science). Her har vi opbygget en stor praktisk viden indenfor såvel medicin, forskning og andre akademiske specialiserede områder. I tillæg til dette leverer vi vores ydelser på tværs af flere brancher som informationsteknologi, kommunikation, finans, it, produktion og virksomheder som digitalt transformerer deres forretning.

Hos os får du en værdifuld relation, hver gang.