Vores målsætning, en værdifuld relation, hver gang

print
Vores målsætning, en værdifuld relation, hver gang

Vores mål er altid at finde den bedste kandidat. Vi er grundige og diskrete i vores måde at arbejde på. Vi vil dedikere vores ressourcer, forretningsviden og kompetencer til de kunder, der efterlyser et særlig behov for assistance indenfor search-, vurderings- og kvalificeringsområdet. Et behov, som kan være at afdække markedet for en ganske særlig profil, som er svær at finde frem til. Det kan også være at vurdere, udvikle og kvalificere den enkelte- eller teamet i virksomheden.

Vi ser os selv som formidlere og et nødvendigt binde- og forhandlingsled, når virksomheder skal avancere sig på bestyrelses-, top-, mellem- og specialistniveau. Derfor lægger vi også stor vægt på den nære, personlige, udviklende og vedvarende dialog med vores kunder undervejs i forløbet. Det er nemlig virksomhedens udfordringer og mål, der er i centrum, når vi skræddersyr vores konsulentydelser.

Vi skaber personlig og professionel vurdering og udvikling ud fra ideen om, at døren til forandring åbnes indefra. Ethvert jobskifte er en transitionsproces som stiller store krav til omstilling og den rette modning for den enkelte.

"Igennem et forløb hos os opnår kandidaten en højere bevidsthed omkring evner, uudnyttede potentialer eller udviklingsområder. Det vil i sidste ende føre til en succesfuld relation"

Vores mål er konstant at finde nye veje til de bedste kandidater og at lede der, hvor de andre ikke gør. Vi besidder en solid erfaring indenfor dybdegående analyse og research som også omfatter kompetencer indenfor professionel spørgeteknik. Disse kompetancer sættes i kombination med en forretningsmæssig stor ledelses- og konsulenterfaring. Vi finder, på diskret vis, frem til de mest kvalificerede kandidater for vores kunder. Dem finder vi typisk udenfor de etablerede jobdatabaser, hvor vi oftest befinder os og trives bedst.

Vi står på mål for, en værdifuld relation, hver gang