Vores målsætning, en værdifuld relation, hver gang

print
Vores målsætning, en værdifuld relation, hver gang

Vores mål er altid at finde den bedste kandidat. Vi vil være ukuelige - på en ordentlig, samvittighedsfuld og diskret måde.

Vi vil dedikere vores ressourcer, forretningsviden og kompetencer til de kunder, der efterlyser et særlig behov for assistance indenfor search-, vurderings- og kvalificeringsområdet. Et behov, som kan være at afdække markedet for en ganske særlig profil, som er svær at finde frem til. Det kan også være at vurdere, udvikle og kvalificere den enkelte- eller teamet i virksomheden.

Vi ser os selv som formidlere og et nødvendigt binde- og forhandlingsled, når virksomheder skal avancere sig på bestyrelses-, top-, mellem- og specialistniveau.

Derfor lægger vi også stor vægt på den nære, personlige, udviklende og vedvarende dialog med vores kunder undervejs i forløbet. Det er nemlig virksomhedens udfordringer og mål, der er i centrum, når vi skræddersyr vores konsulentydelser.

Hos Green Andersen Search er målet at give plads til modning. Vi skaber personlig og professionel udvikling ud fra ideen om, at døren til forandring åbnes indefra. Det er også derfor, at vores processer ligger op til grundige overvejelser og tid til omtanke undervejs for alle parter. Vi prioriterer tid til kandidatens modning i processen. Forud for jobskiftet er det vigtigt, at kandidaten opnår en højere bevidsthed omkring evner, uudnyttede potentialer eller udviklingsområder. Det vil i sidste ende føre til en succesfuld relation.

Vores mål er konstant at finde nye veje til de bedste kandidater og at lede der, hvor de andre ikke gør. Som de eneste på markedet besidder vi en solid erfaring indenfor den dybdeborende journalistik med stærke kompetencer indenfor research og spørgeteknik. Vi involverer kompetente data specialister til at afsøge markederne og på diskret vis finde frem til de rette kandidater for vores kunder. Dem finder vi typisk udenfor de etablerede jobdatabaser, hvor vi oftest befinder os og trives bedst.

I følgende link kan man få adgang til GREEN ANDERSEN SEARCH PRODUKTBLAD VERSION 2.0 med klare bud på løsninger: